Servicii

Estetică dentară

Estetica dentară are un impact puternic în relaționarea pe care o avem cu ceilalți dar și cu noi înșine.

Oriunde am fi, un zâmbet sănătos, frumos, armonios ne face ușor remarcați... este cartea noastră de vizită.

Estetică dentară

Printr-un zâmbet îngrijit, estetic, transmiți faptul că îți pasă de tine și de ceilalți, te îngrijești și îți acorzi atenție. Estetica dentară s-a născut tocmai din această dorință a oamenilor de a transmite frumosul. Această specializare se adresează pacienților care își doresc dinți sănătoși și albi, armonizați cu fizionomia lor. Pentru aceasta trebuie acordat un interes sporit în principal: igienei dentare, simetriei naturale a zâmbetului, feței și culorii dinților.

Alături de estetică dentară, estetică facială contribuie la modul în care ești perceput. Aceasta presupune diverse tehnici prin care se creează un zâmbet frumos, definit de buze pline, o piele fină, îngrijită și lipsită de imperfecțiuni (diminuarea ridurilor, corecția conturului facial, remodelarea buzelor).

Tehnicile folosite de noi în contribuția la estetică dentară și facială

Albirea dentară realizată prin intermediul a două tehnici: albirea endodontică și albirea tuturor dinților, în funcție de necesitățile pacientului.

Albirea tuturor dinților se efectuează în două etape principale:

  • realizarea gutierelor necesare albirii
  • albirea propriu-zisă cu substanța destinată acestui scop.

Pacientul primește gutierele și substanța de albit, pentru a căror utilizare corespunzătoare la domiciliu i se face un instructaj. Datorită faptului că substanța va fi dozată în funcție de necesitatea și preferințele pacientului, nu vor apărea sensibilități dentare.

Modificarea zâmbetului prin transformarea celebrului “gummy smile”, care presupune descoperirea completă a dinților și a unei părți considerabile din gingie. Pentru această procedură a esteticii dentare utilizăm toxina botulinică, prin care construim, fără a fi invazivi, un zâmbet cu aspect natural fără descoperirea completă a dinților când zâmbești.

De ce la noi?

Considerăm că estetica dentară este disciplina medicinii dentare dedicată artei de a reda zâmbetul natural, disciplină prin care un medic dentist își demonstreză în cel mai vizibil mod măiestria.

La fel ca în cazul tuturor procedurilor utilizate în cadrul clinicii noastre, atât în ceea ce privește estetica dentară dar cât și cea facială acordăm o atenție sporită materialelor și aparaturii folosite.

Cu ajutorul pozelor realizate în clinică putem realiza o simulare a viitorului zâmbet, înainte de realizarea procedurilor propriu zise.

Cunoaște-ți medicul

Paul Zaharia

Paul Zaharia

Mario Chilom

Mario Chilom

Sorina Copaci

Sorina Copaci

Sergiu Buzatu

Sergiu Buzatu

Alexandra Majorosi

Alexandra Majorosi

Pentru mai multe detalii și sfaturi legate de modalitățile în care este recomandat să-ți îngrijești dantura înaintea, în timpul sau în urma fiecărei proceduri stomatologice, te rugăm să accesezi secțiunea indicații utile pentru pacienți.