Program de formare și perfecționare
pentru asistente medicale de stomatologie

Sunt pregătită să fac
următorul pas în cariera mea!

Notă de informare
privind prelucrarea datelor de către smilevision.ro

Str. Gheorghe Lazăr nr. 9
Corp H, Etaj 2, Timișoara

Luni - Vineri
9.00 - 20.00

WhatsApp 1

TEHNO DENTA SRL (“Smile Vision”) se angajează pe deplin să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale clienților, partenerilor și furnizorilor noștri. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți actualiza, gestiona, exporta și șterge informațiile dumneavoastră. De asemenea, politica conține măsurile de securitate pe care Smile Vision le ia pentru a proteja astfel de date și drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea.

Prin “smilevision.ro” înțelegem orice pagină web (website, landing page, subdomeniu etc.) deținută, administrată sau aflată sub umbrela Smile Vision. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră, așa cum sunt descrise în această politică.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

În completarea acestei note de informare, vă rugăm să consultați și Politica de Cookie-uri și Termenii și Condițiile.

Informațiile colectate pe platforma noastră intră sub domeniul de aplicare al Regulamentului general privind protecția datelor 2016/679 (Regulamentul (UE) 2016/679), cunoscut și sub denumirea de GDPR și al Directivei privind confidențialitatea și comunicările electronice (2002/58/CE).

Dacă aveți întrebări suplimentare, ne puteți lăsa un mesaj pe pagina de contact sau ne puteți contacta prin intermediul datelor regăsite mai jos pentru orice informații privind modul în care folosim datele dvs.

Cine suntem noi?

Noi, TEHNO DENTA S.R.L. (“Smile Vision”), deținători ai site-ului smilevision.ro, oferim un întreg spectru de servicii stomatologice:

  • stomatologie generală
  • reabilitări orale complexe
  • implantologie
  • estetică dentară
  • ortodonție
  • endodonție asistată microscopic
  • stomatologie pentru copii.

Informații despre Smile Vision

TEHNO DENTA SRL care își are sediul în Timișoara, Strada Gheorghe Lazăr, nr. 9, corp H, et. 2, județul Timiș, este înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J35/2925/2018, având cod fiscal nr. 1616107.

Date de contact

+40 724 005 832 | office@smilevision.ro | smilevision.ro

De unde colectăm date despre dvs.?

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul acestui site -formularul de contact-, a rețelelor de social media, sau în timpul vizitelor dvs. la clinica noastră.

Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum folosim datele cu caracter personal?

Vă rugăm găsiți mai jos scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

1. Când ne contactați prin intermediul site-ului sau prin conturile noastre de social media

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact din pagina de contact sau interacționați cu noi prin intermediul rețelelor de socializare, vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă rezolva solicitarea.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, Internet Protocol (IP), cookie ID, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6 / 1 / b GDPR)
  • În urmărirea interesului nostru legitim (Art. 6 / 1 / f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.?

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire, stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Platforme de social media: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube
  • Compania de marketing pentru servicii de optimizare SEO
  • Compania de infrastructură web și securitate a website-urilor
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorii externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele?

  • Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.
  • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele?

  • Datele înregistrate prin site-ul smilevision.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
  • Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.
  • Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.

2. Realizarea unei programări prin intermediul formularului de pe site-ul smilevision.ro sau telefonic

Vizitatorii site-ului au la dispoziție două modalități de a se programa pentru unul din serviciile oferite de clinica noastră: telefonic (0724 005 832) sau prin intermediul formularului online. Pentru înregistrarea programării avem nevoie de datele dvs. sau datele pacientului (dacă realizați programarea în numele unui pacient, ex. unui minor).

Atenție!

O programare este considerată a fi înregistrată doar după ce aceasta a fost confirmată de echipa Smile Vision.

Date personale

Numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, identificatori online (ex. IP)

Date personale sensibile și/sau demografice

Orice informații sensibile și / sau demografice pe care ni le comunicați voluntar în procesul de programare cum ar fi: sexul, cetățenie și / sau informații despre cetățenie, comunicare de informații medicale sau de sănătate ale pacientului (afecțiuni, tratamente anterioare etc.) și / sau date de origine rasială, etnică sau religioasă.

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6 / 1 / b GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. pentru executarea unui contract - realizarea actului medical stabilit de medicul specialist (Art. 6 / 1 /b GDPR)
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6 / 1 / f GDPR)
  • Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare în pentru programarea pacientului în vederea realizării actului medical stabilit de medicul specialist (Art. 9 / 2 / h GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.?

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Compania de infrastructură web și securitate a website-urilor
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele?

  • Datele referitoare la programare vor fi stocate pentru o perioadă de 12 luni
  • Datele înscrise în fișa de pacient vor fi stocate timp de 10 ani pentru se putea urmări evoluția în timp a afecțiunii
  • Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele?

  • Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele furnizorului de web hosting, localizate în Uniunea Europeană
  • Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud, situate în Uniunea Europeană sau în SUA

Ori de câte ori apelați la tratamentele oferite de Smile Vision, informații personale, inclusiv medicale, vor fi înregistrate în fișa pacientului.

Întrucât Smile Vision oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament prin cardurile Star BT, această operațiune vizează și prelucrarea de date personale de către Banca emitentă a Cardului. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor de către Bancă, vă rugăm să vă adresați acestei instituții.

Date personale

Numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, sexul, vârsta.

Date personale sensibile

Orice informații sensibile relevante în realizarea actului medical stabilit de medicul specialist, ex: informații medicale sau de sănătate ale pacientului (afecțiuni, tratamente anterioare etc.), etc.

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru executarea unui contract - realizarea actului medical stabilit de medicul specialist (Art. 6 / 1 / b GDPR)
  • Vom prelucra datele în interes legitim pentru a elibera certificatul de garanție și pentru a va permite sa deblocati privilegiile pe care le oferim clienților noștri fideli (Art. 6 / 1 / f GDPR)
  • Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare în scopul programării pacientului și în vederea realizării actului medical stabilit de medicul specialist (Art. 9 / 2 / h GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.?

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Tehnicieni specialiști, medici specialiști
  • Furnizorul de servicii de facturare și contabilitate
  • Furnizorul sistemului de plată cu cardul
  • Companiile de asigurări de sănătate private
  • Banca Transilvania
  • Compania de infrastructură web și securitate a website-urilor
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele?

  • Datele înscrise în fișa de pacient vor fi stocate timp de 10 ani pentru se putea urmări evoluția în timp a afecțiunii.
  • Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele?

  • Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele furnizorului de web hosting, localizate în Uniunea Europeană.
  • Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.

3. Comunicările comerciale și de marketing

Vă putem trimite informații despre produsele noastre și serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (prin e-mail sau pagina de contact) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6 / 1 / b GDPR)
  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6 / 1 / a GDPR), pentru comunicări de marketing
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6 / 1/ f GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.?

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Compania de marketing pentru servicii de optimizare SEO
  • Compania de infrastructură web și securitate a website-urilor
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele?

  • Nu vom păstra comunicațiile mai vechi de 1 ani de la de la ultima interacțiune.
  • În cazul prelucrărilor realizate în interes legitim, atunci când dvs. sunteți deja clientul nostru, vom continua să prelucrăm datele dvs. timp de 3 ani de la ultima dată la care ați beneficiat de serviciile noastre.

Unde sunt stocate datele?

  • Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele furnizorului de web hosting, localizate în Uniunea Europeană.
  • Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.

4. Prelucrăm date despre dvs. atunci când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Ne puteți găsi pe Facebook, Instagram, LinkedIn și YouTube. Ori de câte ori interacționați cu noi prin conturile noastre de socializare (de exemplu, comentarii, aprecieri, recenzii, distribuiri etc.) vom avea acces la datele dvs. disponibile public pe profilul dvs.

Date personale

Numele, fotografia, orice informație accesibilă publicului din profilul dvs. de social media, sau comunicate voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. personale pentru a răspunde solicitării dvs. înainte de a încheia un contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679)
  • Urmărind interesul nostru legitim (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679) de a răspunde la orice întrebare, sugestie sau reclamație pe care le puteți trimite și de a îmbunătăți serviciile noastre și experiența pe care o oferim clienților noștri, și în plus, urmărind interesul nostru legitim de a vă ține la curent cu noutățile care v-ar putea interesa

Cu cine putem împărtăși datele dvs.?

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Platforme de social media: Facebook, Instagram, LinkedIn și YouTube
  • Compania de marketing pentru servicii de optimizare SEO
  • Compania de infrastructură web și securitate a website-urilor
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele?

  • Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.
  • Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

Unde sunt stocate datele?

  • Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele furnizorului de web hosting, localizate în Uniunea Europeană
  • Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, situate în Uniunea Europeană sau în SUA
  • Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud, situate în Uniunea Europeană sau în SUA

5. Facilitarea unei navigări ușoare și plăcute pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre persoana dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP). Website-ul colectează automat anumite informații și le stochează în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de Cookie-uri disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune

Legalitatea prelucrării

Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6 / 1 / f GDPR)

- Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1 / a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.?

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Google
  • Compania de marketing pentru servicii de optimizare SEO
  • Compania de infrastructură web și securitate a website-urilor
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Cât timp vom stoca datele?

Vedeți Politica de Cookie-uri

Unde sunt stocate datele?

  • Datele sunt stocate pe servere situate în Uniunea Europeană (ex. servere Google - Irlanda pentru cookie-uri terțe)
  • Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud, situate în Uniunea Europeană sau în SUA

Sunt datele colectate și prelucrate de către smilevision.ro în condiții de siguranță?

Am implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm și prelucrăm. Amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigur.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: .

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

PRELUCRAREA DATELOR PERSOANELOR MINORE

smilevision.ro nu este destinat și nu colectează prin intermediul site-ului, cu bună știință informații de la copiii sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Smile Vision partajează date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”).

Lista partenerilor internaționali cu care partajăm date:

  • Furnizor cloud: Apple
  • Terți care plasează cookie-uri: Google
  • Platformele online: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube

Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.

În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme:

  • Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie
  • Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii
  • De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

DREPTURILE DE CARE VĂ BUCURAȚI

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Smilevision.ro vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

Retragerea consimțământului

Dacă prelucrarea se realizează în baza consimtământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.

Rectificarea datelor

În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.

Restricția prelucrării

În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:

  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea,
  • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decat ștergerea datelor cu caracter personal,
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau
  • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs.

Accesul la datele tale

Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.

Dreptul la portabilitate

La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.

Dreptul la ștergere

Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
  • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Dreptul de opoziție

Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care vă aflați. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționații dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.

Dreptul de a depune o plângere

În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidentialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP.

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă vă refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor tale legale

Pentru a exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris sau sub formă de text, pe adresa de email .

Această versiune a fost actualizată la data de 29 Noiembrie 2021.