Clinica

Vino să ne cunoști

Pasiunea pentru detaliu este ce ne definește. Așa că nu facem rabat la nimic. Suntem mereu prezenți la conferințe, cursuri și specializări în domeniu, investim constant în pregătirea noastră și ne punem la punct cu ultimele descoperiri în domeniu pentru a oferii pacienților noștri tehnici noi în tratamentele pe care le realizăm și tehnologii care ne oferă rigurozitate și calitate.

Îți oferim un întreg spectru de servicii stomatologice: stomatologie generală, reabilitări orale complexe, implantologie, estetică dentară, ortodonție, endodonție asistată microscopic, stomatologie pentru copii.

Folosim cele mai noi tehnologii: DSD, scanner intraoral 3DShape, microscop Leica, așa că îți putem arăta etapele tratamentelor realizate, și chiar rezultatul final încă înainte de a începe, pentru ca în orice moment tu să știi ce urmează. Astfel și tu participi la alegerea celei mai potrivite soluții pentru tine.

Beneficiem de propriul laborator digital, ceea ce ne oferă flexibilitate, vizite mai puține și mai scurte pentru tine, timp redus pentru lucrările protetice, totul datorită designului și a frezării asistate de computer. De asemenea toate investigațiile radiologice sunt digitale, cu radiații minime și se realizează direct în clinică, iar tu nu mai parcurgi orașul către alte centre de imagistică.

Din pasiune începe totul. Așa am apărut noi. Și suntem cât se poate de reali, de activi și dornici de cunoaștere. Pentru ca zâmbetul tău să fie oferit din plin celor din jurul tău.

Vino să ne cunoști, suntem aici pentru tine și dorim să ne ocupăm și de zâmbetul tău.

Echipa

Suntem o echipă multidisciplinară, fiecare fiind expert pe partea lui, pasionați de excelență în ceea ce facem. Doar împreună reușim să îți redăm starea generală de bine, oferindu-ți șansa la un zâmbet sănătos și frumos, iar asta nu poate însemna decât satisfacție și împlinire pentru noi ca medici iar pentru tine LINIȘTE, SIGURANȚĂ, CONFORT și un ZÂMBET extraordinar.

Paul Zaharia

Paul Zaharia

Medic stomatolog

Experiența mi-a arătat că dincolo de medic este nevoie să fii în primul rând om. Mă pun în locul pacienților mei de fiecare dată, ascult, explic, mă perfecționez pentru că am o enormă responsabilitate: sănătatea pacientului meu. Viața lui se schimbă atunci când e mulțumit de tratamentele realizate, zâmbește şi se exprimă liber.

Sorina Oglindă

Sorina Oglindă

Medic stomatolog

Îmi place să dau din calmul și veselia mea fiecărui pacient, pentru ca atmosfera să fie una destinsă, prietenoasă.
Suntem oameni, vrem să ne simțim bine oriunde mergem, inclusiv la stomatolog.
Mă încarc cu energie din treaba bine făcută și îmi iau liniștea fugind în weekend ... oriunde.

Alexandru Cîrstea

Alexandru Cîrstea

Medic stomatolog

Cred în puterea lucrului bine făcut. Consider că poți face orice, atât timp cât pui pasiune și muncești. Sunt o fire pragmatică, atent la detalii și focusat pe rezultat. În timpul liber îmi încarc bateriile ieșind în natură, practicând ciclismul.

Ionuț Lăzuran

Ionuț Lăzuran

Medic stomatolog

Îmi doresc ca fiecare pacient să plece din cabinet cu zâmbetul pe buze, așa că tratez toate cazurile cu maximă responsabilitate și respect. Pentru că fiecare pacient este unic și reprezintă o provocare, o șansă să mă autodepășesc. Timpul liber îmi place să-l petrec în natură sau la pescuit. Natura mă ajută să mă relaxez și să-mi pregătesc mintea pentru noi provocări.

Oana Vasile

Oana Vasile

Medic rezident parodontologie

În tratamentele parodontale, perseverența și răbdarea sunt esențiale pentru a stopa evoluția bolii. Îmi place ceea ce fac iar specializarea pe care o urmez se îmbină foarte bine cu cine sunt eu ca om. Energia și buna dispoziție mi-o iau zilnic din sport și astfel reușesc să îmi eliberez mintea și emoțiile pe care le adun pentru a putea porni iar.

Sanela Oprișa

Sanela Oprișa

Medic specialist ortodont

Privesc meseria mea ca pe o artă prin care transpun imaginația și dorința fiecărui pacient într-un lucru palpabil de care se poate bucura în orice moment. Am ales această meserie pentru a face oamenii fericiți, a le oferi o încredere mai mare în sine și un mod de viață sănătos, toate acestea printr-un zâmbet larg și o dantură sănătoasă.

Amiela Rus

Amiela Rus

Medic specialist ortodont

Fiecare dantură este unică și trebuie să modelezi, să personalizezi și să aduci ceva nou tratamentului aplicat, care să se potrivească perfect pentru fiecare pacient. Îmi place să evoluez constant și să mă adaptez, pentru a obține rezultatele cele mai bune pentru pacienții noștri. Iar dincolo de asta iubesc să văd copiii zâmbind.

Cosmina Dușan

Cosmina Dușan

Medic specialist pedodont

Dintotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu copiii. Am realizat că pe lângă stomatologie, un liceu pedagogic și trei ani de psihopedagogie era exact ce aveam nevoie în interacțiunea cu ei. Cumva esti 3 în 1: stomatolog, pedagog, psiholog. Mai cuminți, mai năzdrăvani, mai mari, mai mititei, fiecare în felul lui e absolut minunat și iubesc fiecare clipă alături de ei.

Certificări

Pentru desăvârșirea profesionalismului și servicii de cel mai înalt nivel, participăm constant la cursuri de perfecționare.

Iată câteva dintre ele.